diapers utk newborn

Haii.. ada sapa2 penah pakai diapers mikubi? Ok x? Sbb tgk kat shopee harga murah, n review kat situ macam ok.. Nak beli utk bakal baby nanti, tapi x tau nak beli brand apa yg ok n berapa banyak perlu beli utk newborn ye, kang cepat membesar plak baby nya, dah x muat pulak.. Hehe

1 Balas

park dlu la sini sbb sy pn dh add to cart diapers mikubi ni hahahaha sbb bby kuat guna diapers so jimat sikit klau beli y murah ni . nty cpt besar jgk hehe xdela rugi sgt kn

5y ago

sy igt nk beli sbgkus je n sbgkus lg nk try pet pet tkot dye xssuai dgn mikubi. or tggu bby kluar dlu bru beli lagi sbb xthu size bby lg haha