Sakit pinggang belakang

Hi , sy dh 38w4d . Normal ka sakit pinggang belakang bila tgh mlm shja , waktu siang kurang pulak sakitnya tu ? Tpi tgh mlm tu sakit pinggang belakang mencucuk2 smpai 3/4jam , baby sat mngeras, sat bergerak . Nak kata sakit contraction mcm segugut tu takda pulak , turun darah pun xda . Mohon pendapat semua , sy preggy anak first 😊

1 Balas

InshaAllah taklama dah tu Puan. Tanda awal nak ke arah bersalin juga. Sakit pinggang yg kerap. Saya pun lebih kurang Puan usia kandungan. Mmg tiap malam tidur sakit azab sikit. Jika boleh jangan tdo terlentang. Mengiringkan badan. Kontraksi jika berlaku 3-4 kali dalam tempoh sejam, dan secara konsisten. Mungkin tanda nak bersalin juga. semoga dipermudahkan urusan selalu ❤️

2y ago

Aminnn . Klau tanda dh nak bersalin Alhamdulillah. Smoga puan pun dipermudahkan urusan 🥰