sakit bahagian belakang pinggang

sy nak tnya ada masalah ke kalo selalu sakit bahagian belakang pinggang...atau pun normal...sbb sy selalu sakit belakang pinggang terutama pada waktu malam...kandungan sy baru 6minggu

1 Balas

normal sis....bila kdgn makin besar sis akan makin rasa sakit n ssh tidor... breast akn sensitif... semua tu normal.. setiap hari kita akan rasa perubahan demi perubahan pd tubuh kita... minum susu utk tmbh kalsium dlm badan..

5y ago

wc sis... sy just bantu dr pegalaman je.