Sakit perut macam nak datang bulan ..

Sy dh 36 minggu 6 hari .. ni first time sy mengadung .. nk tnya pada ibu ii apa patut sy buat sekarang kerana perut sy sakit macamdatang bulan pastu berhenti ..

4 Balas

Saya haritu masuk hospital sbb sakit senggugut sgt... doktor ckp sbb braxton hick, mksdnya baby tu tgh belajar nk keluar.... inshaallah x lama dh tu... saya dari 35 week dh rasa senggugut teruk smpi skrg 36 week 5 hari jugk😊yg penting kalau sis dh turun tanda cpt ii g hosp ya ...

saya hari tu pun p hosp sbb skit prut mcm snggugut pstu dr ckp tu kmngkinan sbb kputihan dan dr suruh puasa dri bersama suami buat smntara waktu.

Kalau x tahan, Dan sakit yg kerap seeloknya terus g hospital kot ada bukaan.. Gipun dah nak masuk 37w..Semoga dipermudahkan

Mungkin contraction