Sakit bhagian tepi perut

Hey mom ii sekalian nk tnya sbb sy first mom dh msuk 6buln lbih dh kandungan. tapi sy sakit bhagian blkng dkt tepi pinggung. so nk tnya adakah normal ? sbb rasa sakit tu smpai nk nangis #firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

Sy sarankan benda mcm ni awk tanya misi @ Dr awak. Sebab tak semua org melalui mcm apa yg awak lalui Plus awak first mom, sangatlah² lah perlu info yg tepat. Sy pun first mom, misi sy selalu bgtau, apa² masalah tanya je dia event kita stress, misi yg akan bantu kita.

10mo ago

Dhh doc ckap pinggang kanan sy ade bengkak sikit tk lh teruk cuma xray blum dh ade date buln 8

kalau sakit sgt smpai tahap tak boleh nak tahan better g jumpa doc n chck .mg dpmudahkan segalanya amiin

10mo ago

Dh pegi jumpa doc kul 2Lbih pagi tdi