36 weeks 6 dasy

Ape pendapat ibu ii kalau 36 weeks 6 dasy kerap sakit pinggang+perut mengeras sakit di bahagian bawah perut duduk sejam sakit pastu hilang beberapa minit sakit PLK pagi sampai MLM kena pergi hospital ke macam mne yee #firstbaby #ingintahu

1 Balas

Itu lah contraction kalau mula dr pinggang belakang sampai ke depan, perut pun rasa mengeras. Kena time kekerapan. Kalau rasa dh setiap 10 minit boleh bersedia, bila dh setiap 5 minit boleh la ke hospital terus.