Kuman dlm darah

Sy dh 29w, smalam g hosp sbb suspek denggi..bila cek ad kuman dlm drah...pgi ni bgun, dh xbleh jln...kaki kebas, pnggang sakit cm nk ptah...Allah..ad x spa2 prnh kena?

2 Balas

Saya denggi masa 28/29’week. Kene warded 2week plus plus. Anak lahir masa 37week sbb kene induce due to placenta xde progression. Tapi anak sihat walafiat, alhamdullilah. But then after warded pon kene follow up dengan pakar hkl sampai la bersalin. Ape ape pon kalau rasa demam pergi je hospital check terus

3y ago

Alhamdulillah...sy dh brsalin msa 40w hritu...baby n mak sihat...cuma bby kuning ja la tinggi

Maaf puan sy xalami yg puan rasa. Tpi sy rasa puan perlu ke hospitl. Semoga dipermudahkan puan #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Alhamdulillah...bby dkt ward, insyaAllah sihat hendaknya..amin