Bleeding

Sy dh 28 weeks. Klu bleeding kena cepat² g hospital ke nk tggu dulu?

10 Balas

Yess..dgn kadar segera. Bleeding xkan sesaja terjadi tanpa ada sebab.. x kira sikit@banyak. Mesti cari punca knapa blh bleeding.

kna p hospital...risau uri duk kt bawah...klau uri kt bawah mudah bleeding...hrp sis xad pape la...semoga bby sihat amin

saya masih x sangka masih ada soalan mcm ni. kalau kata x cerdik.. nanti kena kecam hmmm🥴🥴🥴🥴

4y ago

🤣🤣

Nak tunggu buat apa, fikir la keselamatan baby dlm perut tu yer sis🙋🏻‍♀️

dah gi hospital belum? harap semua baik2 je. moga dipermudahkan urusan.

p hspital trus sis..mcm saya msuk wad jg la..jgn tgu lma

tunggu apaan sih?? terus ke hospital sis.. Adui

better ke hosp sis.. bleeding jgn d tunggu2..

kena cepat2 pegi hospital

Kena cepat2 ke hospital