Mandi malam

Sy dah mengadung 7 bulan tapi sy suke sgt Mandi malam Tak ape ke .Kate org Tak elok Mandi malam .tolong bagi penjelasan ?

13 Balas

Xde mslah pon mndi malam. Sbb lebih selesa nak tdo.. sya anak ke2 suka mndi tgh malam.. bila anak dh bsr ni,bila die sdr tgh malam xblh tdo mesti die bgun mndi.. hehe.

Boleh jew sis.. Saya kadang tiap kali berpeluh jew mesti mandi sebab xselesa n panas.. Kadang lewat mlm pun mandi.. Sampai dah bersalin..

boleh je, nak elok better mandi air suam . saya pukul 2 3 pagi pun mandi lagi dengan air suam sebab nak tidur lena .

mandi malam boleh je tambah lagi bila mandi dengan air suam sangat membantu untuk tidur lena .

Saya pun suka mandi malam, sebab panas dan berpeluh. Tapi org² tua² kata xelok. xtau lah

saya sblum tdo msti mandi, sbb badan panas hormon prgnnt maybe, nak tdo pun selesa

Tak da isu. Sy dulu masa 3rd tri mmg hari2 mandi malam. Sbb kepanasan lain macam

sy pun mcm tu prut dah 8bulan..sy suka mndi mlm klau xmndi mlm x slesa..

Boleh je sis nak mandi pukul berapa pun. Yg penting kita yg selesa

Boleh sja sis.. Lbih senang tdo😊