Tulang ari ari

Sy dah masuk 29 minggu. Tulang ari ari sy makin lama makin sakit smpai ganggu pergerakan sy. Normal ke? Atau certain orang je yg alami benda ni??? #firstmom #pleasehelp

15 Balas

Sy masa mengandung baru2 ni jd mcm sis.. masuk 34w sy lgsg xleh baring mengiring & xblh jln.. mmg naik kerusi roda. Lps je bersalin.. kena panggil bidan, urut balik bhgian tu.. even dah hari ke 21 sy berpantang ni masih rasa lg sakit sikit²..

1y ago

Sy beli sndri sis kerusi roda sbb dlm masa sama sy ada mslh tulang belakang jgk