Nervous

Sy dah lewat period 8 hari. Cek Upt alhamdulilah +ve. Nak pergi klinik takut tiba2 takde pulak. Lagipon awal lg. Ada pulak org cakap upt boleh +ve kalau kite nak period. Betol ke ? Hampanya kalo betol ?? tp banyak kali dah cek upt +ve.

27 Balas

Kite lewat period 11 Hari.. tapi mmg sebelum ni sakit2 kat bawah perut.. pening tu biasa saja..xda mual2.. tapi suami isteri demam sblm tu.. check upt awal subuh.. Alhamdulillah positif tapi tu laa mungkin sy taktau ..sy minum air kelapa shake.. ada turun darah..sekarang ni tunggu 22 okt check Dr

4y ago

Saya dah kwin 3 thun .bulan nei period gelong . 2 hari sebelum period ada warna coklat ingtkn period pakai pad pas ke esokan nya x dak...pas tu selang sehari ada darah blendir sikit pakai pad pastu x de dah...smpai skrang x de...sekarang saya dah 13 hari lewat period.cek upt masa 10 hari line satu