Nervous

Sy dah lewat period 8 hari. Cek Upt alhamdulilah +ve. Nak pergi klinik takut tiba2 takde pulak. Lagipon awal lg. Ada pulak org cakap upt boleh +ve kalau kite nak period. Betol ke ? Hampanya kalo betol ?? tp banyak kali dah cek upt +ve.

27 Balas

Saye dulu lepas jer check upt nampak +ve dua hari lepastu saye terus gi klinik untuk check 😊 pikir positif jer sis 👌🏻

4y ago

msa awk check tu lewat brpe hr? mcm sy lewat 4hr tiba2 dpt 2line.. x expect lgsung sbb sblmni badan penat n x cukup tdur sbb jaga ayh kt hospital.. msa jga ayh tu rsa pelik jgk knpa penat lain mcm je badan ni..huhu.. skrg klo ikutkn tarikh last priod sy bru 5w.. blom pegi klinik lg sbb nk tggu 8w ..risau klo pegi awl2 kang tiba2 scan xde😂