Kantung kosong 7 week

Sy dah 7 week. Sedih bila scan kantung kosong. Ade org berpengalaman tak bila biasa dia akan turun. scan tadi 2.99 cm dah saiz kantung. Sakit sgt ke bila gugur nanti? Ni second pregnant sy . First dulu kena ectopik 😢.

Kantung kosong 7 week
19 Balas

sy 14w baru nmpk baby.. masa scan 12w doc ckp, baby n kantung x ada sy rasa awk gugur.. sebak btl. seminggu lps tu sy g swasta scan trs nmpk baby

masa sy 7 minggu pon kantung kosong. dokter suruh datang usian kandungan 12 minggu. haaa baru nampak kepala budak 😅

3y ago

moga sy ponn mcm sis.. first bby dlm rahim😢 harap masih ade peluang

ada tu sis..tunggu la 2 3 minggu..cakap kat doc bg msa sikit lg..kalau xjadi nnti dia akan turun sendiri

semoga Allah beri keajaiban buat awak...sy pernah gugur..sakit dia Allah je yang tahu...😔

3y ago

kena cuci ke sis

puan positive dulu ya. InshaaAllah week 8 nanti ada isi and ada rezeki tu.

Semoga dipermudahkan segala urusan sis ❤️

sy 9w baru nmpk bby n dgupn jntung...

Semoga dipermudahkan segala urusan

Sakit sis... Moga ada keajaiban