Normal ke??

Sy dah 4 month tp perut tak nampak lagi. Normal ke??

20 Balas

Hehehe normal sis. Jgn risau ya. Dulu saya fikir 3 bulan dah nampak rupanya x. Saya masuk bulan ke 6 baru nampak. Sebenarnya size bayi utk 4 bulan masih sgt kecil. Jd kalau sis memang jenis xda lemak perut memang akan xnampak preggy. Ok cheers😊

4y ago

Maybe sbb sy tinggi kot 😅 kurus pun iye 😂

saya yang dah nak masuk 6bulan pun perut still tak nampak . biasanya bukan ke badan kecik boleh nampakkan 😂 tapi sayaa tak nampak lagi . Alhamdulillah baby sihat sihat jee dalam perut .

Normal je, sye da 6 bulan, masih org tk npk, janji bby sihat syukur sgt, berat bby ikot bulan pon syukur sgt, ikot bdan mmy nya mcam mne..

Normal sis. Sy tgh pregnant anak no2 ni nk masuk 5 bulan pun tak nmpk lg baby bump 😆

Perut tk nampak tkpe..yg pastinya baby sihat..jgn risau okyy..normal tu

normal3, jangan risau sis. saya 7 bulan.baru orng aedar pregnant. hahahaha

Normal. Sy masa dah 7 bulan nak masuk 8 bulan pun perut tak nampak

normal la sis br 4 bln..klu jnis bdn kurus 6 bln br nmpk bby bump

Normal. Saya dah masuk 7 bulan baru nampak perut 😄

Haah sis normal .. kalau saya 7 bulan baru nmpk