38 minggu 6 hari.

Sy dah 38 minggu 6 hari . Due 2/6 tapi kena serah diri 29/5 ni utk induce. sbb faktor risiko & ada gdm on dc… ank no.3 . Ada tak mommy2 kt luar sana yg takda apa2 tanda lagi ? baru harini ada mcm rasa cramp perut tu pun sikit2 . and ada keputihan sikit jgk. tp takde brcampur darah .just keputihan. perut mngeras sbelum ni tp tak bertambah kerap . maintain cmtu je. klau boleh taknak kena induce 😖 2 ank sbelum ni pun induce jgk

4 Balas

esok due saya sis.. now 39w6d.. tanda mgeras skit2 tuu ada lahh tp x kerap.. slalu keputihan btukar2.. kjap wrna kuning2 putih.. kjap wrna hijau.. slalu cirit birit..anak yg lain xde mcm nihh. no4 nihh jerr ada yg mcm ni.

11mo ago

doc ade bg tarikh tuk serah diri tak ? sbb dh nak masuk 40w tu kann. biasa klau tkde ape2 risiko boleh tggu smpai 40w+ . sama la kita . dr minggu lps tiap kali mkn mesti lpstu membuang. perut mengeras tu pun ade , tggu jgk kot dlm sejam dua cmtu makin kerap n sakit tapi hilang pulak 😅

SME tp xde tanda apa ii 39minggu dh

mg dpmudahkan segalanya amiin

sbb ap kne serah diri ye puan

11mo ago

mcm biasa sis . sbb gdm on dc 🫠 so tk boleh la nak lebih due.