38 minggu 6 hari.

Sy dah 38 minggu 6 hari . Due 2/6 tapi kena serah diri 29/5 ni utk induce. sbb faktor risiko & ada gdm on dc… ank no.3 . Ada tak mommy2 kt luar sana yg takda apa2 tanda lagi ? baru harini ada mcm rasa cramp perut tu pun sikit2 . and ada keputihan sikit jgk. tp takde brcampur darah .just keputihan. perut mngeras sbelum ni tp tak bertambah kerap . maintain cmtu je. klau boleh taknak kena induce 😖 2 ank sbelum ni pun induce jgk

4 Balas

sbb ap kne serah diri ye puan

11mo ago

mcm biasa sis . sbb gdm on dc 🫠 so tk boleh la nak lebih due.