mcm mana nak tau beza air ketuban dengan air kencing..

sy dah 37week 2 day..sllu rasa nak kencing and stiap kali dah kncing tak smpai 2 minit mesti ada lagi cecair jernih yg kluar..

1 Balas

Mcm sy dlu tu sis, masa baby first. 2 hari sy keluar lendir jernih. Hari ketiga air ketuban sy pecah. Bgs sis pg hospital. Kot2 jalan dh buka.

5y ago

tp ni bkn lendir ..dia mcm air kncing lpas kluar blom smpai brapa mnit kluar lagi sisa dia sikit2 ...rasa dah sminggu mcm ni..nak pg awal ke hospital takut nanti di suruh pulang lagi...😂