Leaking ketuban ke ? 38w

Macam mana nak tau kita leaking ketuban ya . Selalu bangun tidur mesti underware basah sikit . bangun dari tidur tu basah mmg terus serap . tp masa yg sama saya selalu keluar cecair jernih juga ? saya sertakan gambar dibawah #firstbaby #seriusnanya *** yg gambar underware tu bukan cecair yg gambar kedua . gambar cecair kedua tu keluar masa lepas kencing

Leaking ketuban ke ? 38w
1 Balas

setahu sy air ketuban tak lekit gitu. itu dikira discaj biasa. boleh pkai pad dan pantau dulu.

8mo ago

pergi hospital . takut tu mmg air ketuban (underware) . semoga dipermudahkan urusan awak .