Kerap Minum Air Ber Ice

Hi... Sy Dah 35w, sy nk tny betul ke xboleh minum air ice mase pregnant? Lagi2 dah hujung2 ni... Sy sehari x kne air ice cm x puas.. my mil ckp nanti effect kat bby, pastu ade la makcik2 ckp nanti bby ade kerak kat kepale, nanti bby cepat sakit macam2 lah... Ade sape2 tau x pasal ni... Sebab sy mg xboleh xde ice... Boleh bad mood

15 Balas

Boleh je minum berais... Saya pun sama time pregnant suka berais2 alhamdulillah anak sihat lahir...

4y ago

Awk minum ice kosong ke manis? Sbb sya pun suka minum ice kosong semenjak hamil ni