.

Sy butuh curhat bun, sy tinggl bersm ortu dn kakk sy, akhir2 ini sy sring cecok dgn ibu dn kkk sy. suami sy dan sy LDR , suami tak sllu ad drumh kadang dia tinggl drumh ortux dn sy tinggl drumh ortu sy. Hingga mlemx sy cecok lg dgn ibu n kakk sy, dn percekcokn itu d depn ank sy yg msih 3buln ank sy yg sy gendong melihat ibux dpukul dn d maki, sy sedih ank sy yg tiga buln melihat kejdian itu , sy mlihat ank sy sprti kbingungn melihat kjdian yg tak sehrus dia liat bun. Tak masalah klu sy dpukul oleh kakk sy atu dcaci tp jgn saat sy mnggendong atu bersma ank sy yg msih kecil.

3 Tanggapan

Maaf bun kalau boleh tanya knpa penyebabnya bunda terus klahi sama orang tua dan kk, dan sampai di pukulin seperti itu

5y ago

Masalah ekonomi bun