sakit tulang bawah ari2

sy bru masuk 34w. normal ke kalau sakit bwh ari2. kalau nk bgn jalan pun kena pelan2 tunduk2. time tidur nk pusing ke kiri kanan pun terasa menyengat2. #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby

18 Balas

sy pn ada rsa jg...tp xtahan..bw g urut...dia ckp urat mcm masuk agn..dh lps urut baru lega sikit..kurg sakit..sy sakit celah kangkang dkt ari2 tu..nk bgn mmg sakit..jln pn sakit..sy baru 26w

1w ago

bolehje..Ms sy mngandung ank sebelum pon sy sakit2 kerap kejang kiri kanan bganti kaki..setiap mlm..tpak kaki..tpk tgn..abis semua nk cramp..xtagan sy pegi urut..pdhl mkn pil kalsium..vit c segala..tp setiap hr cramp..Tp msetu pakej sakit kelangkang...tp kali ni sy xd urut sbb xskit pon klangkang..tp skit kt ari2...