sakit tulang bawah ari2

sy bru masuk 34w. normal ke kalau sakit bwh ari2. kalau nk bgn jalan pun kena pelan2 tunduk2. time tidur nk pusing ke kiri kanan pun terasa menyengat2. #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby

18 Balas

Normal sis.. Sbb tulang rongga tu nk melebar utk bg laluan ke baby menurun..

Normal dear. Lepas bersalin akan ok balik. Sebab baby dah readykan diri nak keluar tu.

5mo ago

sama laa mcm sy ..Rmai tgur xlama da..Perut pon da jtuh sgt..arap2 smpilaa ckup bulan...Skg bru 35w...nk awal2 pon 37 ok lahh..risau juga kaalu pra matang n ad mslh ape2 kn..tkot nnti bby kene tahan ke ape...

sama laa..sya tngah alaminya skrng..still tdaa tnda2x lgii..

11mo ago

eaa kaa sis..harap2x cpt laa bersalin..

Normal sis. Rasanya kepala baby dah engaged tu

normal sbb baby dlm perut tgh menbesar

Samaa sakit😭😭

sama mcm sy, sy 33w

normal