keliru

Sy nk tnye yg last tu sy bru je test ptg td.. Yg dua yg nmpk tu sy test bnyk ari dah mmg mengembirakn aty saya.. Yg satu tu garis ada tp smar.. Tghri td sy ad trun darah skit xbnyk mcm spoting.. Pastu td sy test dh xnmpk line satu lg tu.. Agak2 ada ke xye.. Satu lg blh ke test pregnant masa ada darah? Tq

keliru
4 Balas

Nk lbih kepastian cek awl pagi sis...leps tu air kncing yg prtama, and dktor ad suggest clearblue lgi tepat...klau dh 2 line tu insha Allah ad rzeki tk kemna...😊

Ada sis mcm sy punya jg ... Tahniah...

InshaAllah ada rezeki awk Aamiin

insyaAllah ada sis