Alahan Prgnt

Sy bru 7week prgnt alhan teruk sgt 😭 ada yg sama tak , mggu lpas dh drip xsempat mlm muntah, ubt than muntah xsesuai dgn sy akan muntah jugk. Lg sakit nk muntah xlpas dia menekan. minum air masak pon muntah, muntah kerap sgt2 tak dan sejam dh muntah . Kuning hijau berdarah sya dah buntu . Prgnt 4week + lgi dh xbole mkn nasi. Biskut mula2 bole mkn tp dh tak leh telan buah pon mangga itupun dh slow2 xleh nak mkan 😭😭. Air manis pon xleh melainkan air tu dibekukan buat mcm aiskrim malaysia bru sy okay xmuntah . Risau sy mkn aiskrim mlysia hari2 je 🥹 nk jrak tak bg muntah berthan 3/4jam jugak .

13 Balas

saya plk pelik..pregnant kalini xde alahan lngsung..nk mkn je keje..lapar je manjang🤣pregnant no 2..yg first mmg alahan smpai trun 7kg

biase tuh sis 😛😛

sakit tak sis drip tu

1w ago

Tak sakit , cuma dada ni rsa xsedap mcm tu