First pregnant

Sy bru 5week 6days. .normal ke kalau sakit ari2 mcm sengugut tpi xteruk la. Xkluar darah...kejap sakit pastu hilang . .perut kembung. .upt double line terang ..risau jgk sbb belum scan

First pregnant
2 Balas

sma sy pun msa tu skit ari2 gk dlm smnggu lbih daa.. pii hosp cek pregnant tp skit smpai skrng cuma xkerap sngt laaa..skrng 6 week..dlu pii hosp bru 4 week 2 hri

2mo ago

blum lg..nk tnggu buln 8 nk bukak buku pink

saya pun 6 weeks sakit bahagian ari2 mcm nak period tapi tak keluar darah? normal ke?