Kandungan 5week

Salam..sy bru msuk 5w tp perut slalu rsa sakit mcm nk sengugut..bla berehat hilang rsa sakit tu..ada yg alami sama mcm sy x..adakah ia normal #firstbaby #ingintahu #Penantian15tahun

2 Balas

Kawan sy kata itu sign dari badan untuk kita berehat dan jgn overwork, sbb kandungan masi kcik lg masih x kuat,, hihi sy pn baru thu jg sy skrg bru nk masuk 7week . Buat krja skit penat, n jgn pksa diri nt mbhyakan kandungan. Take care, harap2 baby kita smua mbesar dn berkembang dgn sihat

Samaaa, saya rasa kita kena bedrest. tak boleh lasak. Saya buat kerja rumah simple pun, terus sakit.