Lapar tp makan sikit je

Sy br 9w baby 1st. Selalu rasa lapar. Lapar yg mcm dh lama tak makan. Tp bila makan sikit je. Husb bising ckp membazir je makan 3 sudu je

15 Balas

suami kena study lgi bab ibu mengandung.. kita pregnant mmg mcm tu sis.. lapar selaparnya bila dh makan skit je . biasa je tu.

normal. kena terangkan kat suami hormon ibu mengandung.. cube makan kurma, & mkn sikit tp kerap

mmg mcm tu awak. sekali dpt makanan yg kena selera, mkn mcm org kebulur...

saya pun tengah hadapi mcm awak.. lapar tapi loya.. adehh..9w jugak

Lah kenapa nk bising.. biasa la tu awal2 mcmtu..