risau

Sy br 31w 4d.... Smlm sy muntah hmpir 5 6kali ke jambn.... Minum air je munth.. Mkn lg tk selera.. Tp bby gerk aktif lg buat sy munth... Masa munth tuh trsa kpla bby tekn2 rahim sy.. Ad kah sy akn lahirkn bby awl.... Sbb smlm dia mngerasss je tp aktif.... Mngers je mcm nk bernk ase nya.

1 Balas

Baby saya pun kerap mengeras asyik suka duduk dibawah je. Sakitnya sampai tak boleh nak angkat kaki. Sampai comfius inhat dah nak bersalin...rasanya mmg mcm tu simptom dia bila baby dah mula membesar...saya doakan semoga kita sama2 lahirkan bayi cukup sifat dan bulan.