Lebihkan Mak Sebagai Rujukan

Sy bnyk perhati soalan dlm nie.. Boleh ker x eakk sy mkn tu..mkn nie dlm mse mngandung nie la..mse dlm pntang la..mse mnyusukn bby la... Awk² smua.. Jgn la tanye pda kkwan yg blainan pndpt..blainan bngsa..sbb kte sume xsme cara nyr.. Pe kata lbh jdikn mak kte sbgai rujukan... Sbb kkwan dlm nie ade yg pndapat dn pndangan dri sudut yg bbeza sgt kdg tu... Lg pn kn kte d'besarkn dgn cara mak kte..bkn cara org lain..xkira la kolot mne pn mak kte tu yg msh nk mngikut pantng larang tu... Dripda tnya kkwan dlm nie.. Ade yg kata tu la..nie la.. Pndapat bbeza².. Dn last² kte sndri kdg rse ragu²... Nk ikut yg mne 1..kann... Sy dh umur 38thn tp msh jadikn mak sy sbgai rujukan tuk mntk nasihat..pndapat..xkire dri mse mngandung smpai la ank dh besr pnjang nie... Dn ilmu tu smua yg sy dpt dri mak sy..akn sy gunakan tuk ank sy 1 ari nnti jgk... Tak ada yg lbh baik yg bleh bg nasihat tu smua selain dri mak kte sndri...

1 Balas

Lagi satu, apa kata kita cari sendiri dulu apa yg kita nak tahu, contoh boleh google. Sekarang dah canggih semua maklumat dihujung jari

5y ago

Haa..kn xbaik tuk kshatan dn bby...😄😄