1st Baby

Hi momy smua.. Mse prgnt kte blh mkn/mnum ape2 supplment x... Sy dh 3thn ttc n 1st baby hri tu 14weeks trpksa di ggurkn.. Bkn ggur dgn sdri ye sbb ank kurg sifat slpas scan... Jd ade ke supplmnt pape yg kte blh mkn utk elakn mnde jd lg 1x if sy prgnt lg.. Doakn sy smua utk 2nd trying utk jd momy lg...

2 Balas

Masih ttc lagi ke? Kalau masih ttc, bole amalkan supplemen untuk ttc.. Supplemen untuk ibu mengandung pun bole amalkan..sy amalkan shaklee product. Alhamdulillah. Kalau nak tanya pasal shaklee product wasap sy😊 http://RichIntelligentBeauty.wasap.my

5y ago

Inshaallah trima ksih byk2

Sya ttc dgn produk elken.. And sapu cream furmon.. 😊

5y ago

Furmon tu utk ape ye.. Gn elken... Sy folid acid xpnh tingl.. Tp ank xde tmprung kpla . Tuh sy kne ggurkn.. Jd ade x ape2 utk xnk jd kli ke 2...