uri hilang

Sy telah lahirkn baby 3bln sudah. Msa sy brnak.. sy minta tlg nurse bungkuskn uri. Lps tu masuk wad. Uri tu msih ada dgn sy.. suami sy n family yg lain pn ada yg kluar msuk mlawat sy pd hr yg sma. Sy jga ada salin baju (mungkin uri yg dbungkus kna ttup dgn baju hospital yg sy salin).. ada jga kmungkinan.. mak sy ter*ambik sbb dia tlg sy htr baju hospital yg kotor tu pg tndas.. sy cuma risau mak sy terambk uri yg dh dbungkus itu dan trsimpan dlm peti tmpt bju2 kotor hospital.. yg nie sy sedar mlm yg uri tu xda bila sy chat suami..(msih stay dlm wad) tnya dh tanam uri k blom.. suami ckp blom ambk lupa katanya.. lps tu sy cari dlm drawer mlm tu jga.. smua tmpt cari xda.. smpai sy cari dlm peti tmpt ibu2 buang baju kotor tu.. xda.. mgkin dh kna kutip dgn staff laundry.. bru sy sedar uri tu dh hilang.. sy bkn sgja.. mak sy pn xprasan.. suami pn lupa.. sy apa lg.. mmg pelupa lh.. uri tu ibarat seorg lg ank kita.. yg dh jga kita n jga bby dr dlm perut smpai lahir.. smpai skrg sy myesal xbhenti slhkn dri sndri psl uri hilang nie.. sy bkn sngja ????? sy pn xtau uri tu hilang kmna.. cuma mok btnya.. bdosa x sy trhadap uri nie..? bg komen yg elok k.. sbb sy pn xmok bnda nie brlaku.. apapun.. lega sy bila dh luah nie ??

1 Balas

Tp kan uri tu dbalut dlm kain/kertas dan dmasukkan dlm plastic putih?

4y ago

Dh balut dlm plastik dear.. klu btul hilang kt hospital.. confirm pkja laundry hospital tkejut tgok uri tu.. 😔😔😔