40week 2ari

Sy blum bersalin lgi...

11 Balas

Saya due harini dah 40week smlm turun lendir macam ni tpi tak tau la tanda ke apa maaf ye gmbar kotor sikit harini baru nk kena jumpa docter jumaat haritu cek jln baru buka 1cm

Lbih kan brjalan n brdoa . Sy dlu 41 weeks 2 days still xnk kluar haha n xde tanda2 until kna serah dri induce 2 times. Ni kes mak die ske mkn sdap2 kot ni hahah

5y ago

Aamiin smoga dpermudahkn bersalin

Sama sis 40w2day blum bersalin smoga kita dpermudahkn bersalin ye aamiin

Sana la sy pun 40w2d blom bersalin lagi

Semoga dipermudahkan urusan. Induce ke?

moga dipermudahhhhh 🤲🏻❤️

semoga dipermudahkan bersalin sis

Semoga dipermudahkan sis

Semog dipermudahkan.

Xdk tnda sakit ka