Folic asid

Hi mommy nk tnya klau dh mkn blackmores ni still kena mkn folic asid ke or ckup sekadar mkn blackmores ni saje?

Folic asid
5 Balas

My doctor recommends this .. Beli import dari US 🥲 Ni smua dlam ade completed vitamin A, B, C, D, E, calcium, folic acid, Zinc, Iron, fish oil, DHA camtu sehari 1 biji je mkan. Harga pun blh tahan juga🤣

sebelum pregnant saya makan folic acid yg murah tu je. dah pregnant saya amalkan ni sampai 2nd trimester. lepas habis stok saya dah x sambung makan. ok je.

sye pun mkn ni je , sblum tido mkn sbijik alhamdulillh okey .....

7mo ago

2 biji

tgk brp mcg kandungan folate

refer doktor dlu