Zincofer dan muntah

Sy baru start zincofer smlm . Mkn sblum tido tp bila bgun breakfast auto muntah . And sehari tu 3 kali muntah . Adakah sbb zincofer ? Atau alahan sy xhbis lg ? Sblum ni 12w dh xmuntah dah. Skrng sy dh nk msok 15w . Dengan start sakit bdn , agak xslesa , normal ke ?😅

7 Balas

Sy makan zincofer pon mcm tu , muntah bau darah hanyir mcm makan ikan mentah , muntah paling teruk smpai sesak nafas .

Sama sy..zincofer mmg xblh mkn..akn rasa loya rasa mcm besi dlm mulut😅terus tukar ubat

klau xok mtk tkr...sy pun mkn zincofer asyik mual, doc tkr ke iberet bru ok

sy Makan zincofer pn macam Tu sis..try tukar ubat lain..

saya x makan sy mkn obemin jer mls nk bagitahu dia

sy pun muntah dgn zincofer... bru tukar ke iberet

ubt xsesuai kot...cuba gtau kkia utk tukar ubat