Miscarriage

Sy baru sahaja keguguran pagi ni. 14weeks ? thank you yg selama ni pernah reply post sy. saham akhirat mummy tunggu mummy ye syg ?

36 Balas

Salam takziah sis... Semoga sis kuat... Sy pon pernah keguguran... Tp sbb takde degupan jantung... InsyaAllah ada rezeki sis lg lpas ni... Bnykkn rehat... Pantang dgn betol ya....

Salam takziah dear...semoga dear kuat dan dlm ms yg sama kena jaga kesihatan diri..in sya Allah Ada rezeki lain yg menanti Dan anak syurga akan menanti dear d Sana...

Takziah sis.. sy faham rasa kehilangan tu. Kuatkan semangat dan percaya ada hikmah disebaliknya :) moga ada rezeki kita untuk menjadi mommy lagi

Sabar sis. . . Sy pun da beberapa kali gugur hope preggy skrg ni menjadi. Byk kan bersabar sis . . Moga lepas ni menjadi. Amin.amin.amin.

Takziah ye sis....insyallah akn dtg allah beri lbh dri apa yg d amik..kuatkn semangat n jgn putus harapn k..

Takziah sis. In shaa Allah, akn digantikn dgn yg lebih baik selepas ni. Saham akhirat sedang tunggu di syurga 😊

Salam takziah sis. .semoga Ada rezeki utk sis Dan saya jugak selepas niii. Aamiin.. Jaga diri. 💞

Takziah sis..apa pun smga sis cpt sembuh and bole usaha lg skali utk dpt baby..ada hikmahnya sis..

Takziah sis. In Shaa Allah,Ada lagi rezeki Allah akan bagi. Banyakkan bersabar,rehat banyak2.

Takziah sis..insyaallaha da rezeki lain..jgn sedih nye..anak syurga tggu mummy dia kat sana