Thank you mummy semua

Salam mummy. Sy spttnya due 12/7, tp sbb gdm on metformin, 30/6 ni sy dah kene serah diri utk induce belon. Masa tu 38w2d. Doc bg raya haji dulu 😂 sy mohon doa semua mummy dlm ni supaya sy & baby selamat & dpt beranak normal tanpa koyak. Terima kasih sudi share mcm2 dalam ni. Sy dr awal salu tanya dkt sini & ramai mummy response. Doakan sy & baby ivf sy ye

6 Balas

bestnya sempat raya saya due 13/7 doc bagi tarikh 28/6 serah diri gdm on met juga, beraya kat hospital 😂 pertama kali merasa serah diri, debar juga ni, semoga dipermudahkan urusan kita bersalin nanti 🤲

10mo ago

saya minta lepas raya doc tak bagi😅, takpelah ikut je nasihat doc demi kebaikan 😬

sy 20/6 jupe pakar. 20/6 jugak kne msuk wad😂.. due 4/7.. nak brye skli. tpi ibunye tgk jela org mkn.. 😂.. semoga dprmudahkn urusan brsalin para ibu smua.. aamiin

10mo ago

Kenapa kene masuk wad awal tu sis? Moga dipermudahkan semua jugak ye

sy due 5/7 40w doc bagi smpai 12/7 41w...harap bby keluar sblum due laa .. anak yg dlu kne induce overdue .. tobat rasaaa

aamiin semoga dipermudahkan urusan bersalin awak..💪💪💪

amiiinnn.. semoga dipermudahkan... jgn gentar ye...

semoga dipermudahkan.. due kita sama la