Panadol

Sy baru pregnant 6weeks..selalu sakit kepala, sakit badan.. Boleh x mkn panadol ye? Ada effect pd baby x? Anyone can share?

1 Balas

Bila dah pregnant ni kne fikir bnyk faktor. Lagi2 melibatkan 1 lagi nyawa. Nk ckp boleh atau x. Badan lain2. Better g cek klinik dlu jenis sakit kepala yg mcm mana. Sebab pembawakan ke, faktor cuaca ke. Antibodi lain2. Bila ckp boleh kang jadi apa2. Xtau sape yg nk di salahkan.