Assalamualaikum. Nak tya. Pregnant 1st trimester boleh makan tak telur ikan seludu?

Sy baru pregnant 5 weeks. Tringin nk makan telur ikan seludu tu dh nampak mak besiang telur2. Nampak sedap pulak. ? Ada effect apa2 tak dgn kndungan?

1 Balas

Mkn je sis...Xade pl mknan berontg bg org preggy nie..Tpi mknan berpada2 doc nasihat..Bukan main telan sekligus klu kte nk mkn ape2...mkn je n jgn fikir bkn2...Tawakal smuanya

5y ago

xade dh skrg berpntg2 preggy..Doc imelda sndri gtau berpntg tme bersalin tu pon boleh je mkn sikit2 cma berpda2 jgn Pulun smua..sis dgr je xpe tpi nk mkn ape2 mkn je sikit2..