Air ketuban banyak

Sy baru lepas scan dgn doc di kk. Usia kandungan sy 28minggu. Doc ckp Air ketuban banyak.. apa risiko yg akan berlaku pada bayi saya. Dan sy juga ada amniotic band.

4 Balas

Salam sis.sya baca posting sis pun da amniotic band.klay blh thu bby sis dh berapa bulan skrg?saya Bru preggy11 week n dr kkia scan detect saya pun da amnotic band tuh klau blh thu sis amniotic band tuh bahaya tak tuk bby?sbb bila dr kkia buat temu janji kt saya tu refer scan lbh detail kt hsptl bulan 2 nih buat saya jdi lbeih risau sbb tuh saya nk mtk pendpt atau nsiht sis yg org mgalami amniotic band. sbb saya bca kt artikel2 megenai amniotic band klau kn kt bby risiko dia tinggi buat saya jdi lebih risau sbb nih kehamilan ke2 saya yg 1 thn lepas keguguran .#risau#mencariinfomasidan nasihat#sharingilmu#harapibuibuboleh Bantu.

Cuba baca artikel ni sis. Moga dipermudahkan https://my.theasianparent.com/air-ketuban-banyak/?utm_source=search&utm_medium=app

4y ago

Terima kasih atas kesudian berkongsi article ni... risau dah nk masuk 36w... saat2 akhir ni.. baby pun masih songsang... doakan kami selamat n sihat ye.

Klo air ketuban bnyk baby senang nak berpusing2 yg risau bile dia tebelit tali pusat sndiri. Mintx dijauhkan laaa.

4y ago

Sy due bulan 10 ni sis. Penah ggur 3kli. Tu yg risau sngt. Doakan moge bby and sy selamat kali niee dibulan ramdhan ni😄moge sis pon dipermudah sgle urusan😘😘 aamiin ya mujib..

Puasa

3y ago

Puasa dr mknn n minuman yg manis2