Period / Haid lama selepas keguguran

Hi siapa ada pengalaman ni blh share? Normal ke period pertama selepas keguguran lama? Nak masuk 3minggu sy period. Darah tak banyak tp berterusan 3minggu. Sy keguguran bulan2.

4 Balas

Hai sis, saya punya pengalaman if gugur 25-3x hari keluar darah. Samalah kita. Lepastu period bln dpn ok balik. Takde apa-apa mcm pitam ke. Ok je. Kalau darah keluar byk & berterusan tu yg kena jumpa doktor. Sis try mkn folic acid setiap hari walaupun tgh period lpstu tgk berjaya melekat tak bln seterusnya. Sbb saya try mkn folic acid selepas keguguran kembar 4 kemudian bln dpn tak sangka rezeki bayi melekat. Syukur alhamdulillah. Saya baru je amalkan folic acid tak sampai sebulan.

Hi, sis. Saya nk tanya, skg cmne? Ok dah ke? Period teratur tak?sbb saya skg mengalami seperti sis. So, sis ada pergi jumpa dr? Dr ada ckp apa2?

perkara mcm Ni better sis rujuk doc bukan pe memudaratkan sbb Kita xthu pe jdi kt dlm anggotan dlman Kita..semoga dipermudahkan urusan sis

samalah, saya period lepas keguguran sikit je darah, lepastu period kali ke 2 Alhamdulillah banyak