Betul ke

Sy baru je miss period sehari. Tapi sepanjang lepas hari subur. Badan kerap angin, sakit kepala. Sekarang asyik nak tidur je. Buat kerja pun asyik penat. Breast rasa padat. Memang simptom preggy ke?

2 Balas

Kalau nk tau pregnant atau x...kena buat test upt tu...xleh main rasa2...org len yg 5/6 kali pregnant pon nk tau buat test upt....rasa2 susah nk rasa😅

4y ago

Dah buat test, pagi semalam juga first time naik double line. Tapi masih halus je line kedua tu

entah la kdg perubahan hormon ja tapi maybe boleh jadi yaa ka, tiap org lain lain dialaminya nak pasti nanti try la check upt tu

4y ago

Alhamdulillah okay la tu, dah ada tuu hcg tu bukan naik mendadak terus pekat line tu, ianya akan naik secara berperingkat, makin lama baru jadi makin pekat line tu