KELIRU

Sy baru buka buku pink tadi..due sy 11hb 4 2020..nurse kata sy dh 13 mggu 3 hari tp knape sblm ni bila cek kt klinik luar Dr ckp sy baru 8 mggu..mcm mana kiraan nurse kt kkia tu..last period sy 4hb 6 dan sy jenis period x t'atur..adakah nurse slh kira atau sebaliknya..

12 Balas

Mmg mcm tu sis. Sy buat buku pg td pun sama nurse tu akan tny last day period.. Lps scan dgn dr td dia ckp bru 4mngu tpi klu kiraan sebenar dh 11mngu. Sy scan klinik swasta bru 6mngu..