Pregnant tapi rahsia

Sy baru buat pregnancy test & confirm positive. Sy plan nak inform husband lepas 12 minggu. Sebabnya masa I pregnant dulu, I terus inform & I cakap kat dia don't tell anyone about my pregnancy until 12wks. Tapi dia excited nak bagitau mak dia, lepas tu mak dia announce kat saudara lain pula. Masa tu baru 6wks. Balik kampung masa Raya, sy terkejut saudara tanya pasal pregnancy. Raya Hari ke-5 sy keguguran masa 10wks. Kali ni, sy tak nak bagitau dia awal2.

Pregnant tapi rahsia
2 Balas

sebenarnya memang tak baik umum pregnancy awal²,takut 'ain kan. sy memang jenis yg tak bagitau kecuali husband sendiri,dan sy warning awal² jgn hebohkan dulu selagi belum buat buku pink. jiran sebelah rumah pun tak tau sy pregnant,tau2 ja sebab nurse dah melawat di rumah. masa tu baru lah dorg semua tau

hehehe husband sy 2x sy gugur so dia dah tak kepoci.. even masa pregnant ank sulung pon dia xberani bersama🤣 xde Nak amek gamba banyak2..