tempoh hamil

sy baru balik dr luar kawasan atas urusan kerja ,23hb april kami last bsma dan dia beritahu sy bahawa dia hamil...bila kah tarikh yg sptutnya dia melahirkn anak?kerana sy sangsi ketika dia melahirkan anak pd bulan disember tanpa apa² masalah...

14 Balas

knapa tny kat sini, kenapa tak tny direct dgn isteri/pasangan 😅 . lg 1 soalan last tu spttnya bkn sangsi tp risau jika melahirkn pd bulan dec. kalo sangsi tu dah lain mksd 😅

8mo ago

Kenapa suami nk risau lak kalau wife beranak bulan disember?