sakit perut

sy baru 5w 1d , normal ke sakit kat bahagian bawah..dkt ari2 ?tapi kadang2 je.. mcm kacau time tidur je..

2 Balas

Normal sis...mungkin proses fetus tengah membentuk time ni klu 5 weeks jngn buat kerja berat² sbb kandungan kecil lagi kena banyak kan berehat dan pemakanan kna jaga

4y ago

Hehee.. betul tu.. insyaallah.. Semoga urusan kita dipermudahkan.. aamiin

Rahim nak membesar. So kt bhgian ligament tu mmg selalu akn rse sakit. Tp klu sakit sgt atau rse ridau, boleh consult doktor.