Mommy 17minggu

Saya first time mom, normal ke rasa sakit di ari2. Kadang2 je sakit. Saya taktahu rasa baby membesar tu macam mana? Normal ke? Adakah sakit tu sebab baby nak membesar? Selalunya sakit waktu pagi bangun tidur. Bantu saya 😌

1 Balas

yerrr Sama sissss!!! sengal nya lain sikit..smpi malas nak g kejeee...baby da Makin besar..kdg2 dia melintang position dia..Tu yg jadi sengal..sis kene baring mengiring ke Kiri or Kanan..ckp2 dgn baby..baby da bole dgr..

1mo ago

hahaha dekat2..moga Allah permudahkn urusan kitaaa