12 minggu kadang rasa sakit normal atau tak

Assalamualaikom .. Saya nak tanya ade tak yang sama dgn saya .. 12 minggu tapi kejap2 sakit perut bhgian ari2 . kadang atas perut . kadang2 rasa tegiat giat kat ari2 tuu . bende ni kadang2 je berlaku . sehari 2 kali mcm tu . normal ke eh .. Ke sebab perut nak membesar rasa sakit mcam tu ya

2 Balas

minggu ke 12 ni kena lebih berhati2 ya. cuba kenal pasti kenapa kejap2 sakit perut? Terlalu aktif? Stress? Pemakanan tinggi gula? Ambil supplemen yg tak perlu? Take a good care & health. Mudahn semuanya baik tanpa mudarat.

11mo ago

𝑜𝑘 𝑏𝑎𝑖𝑘 𝑡𝑞

Haritu saya ada tanya nurse benda yang sama. Dia kata kalau sakit yg melampau lepastu bleeding cepat2 pergi hospital. Kalau sakit biasa2 tu normal, rahim tgh mengembang.

11mo ago

𝑜𝑘 𝑡𝑞 𝑠𝑖𝑠