mohon pendapat dan doa

Sy ada masalah kandungan perut baby banyak air dan air ketuban tinggal sikit, doktor bagi tahu berisiko tinggi baby akan lemas sebab air ketuban tinggal sikit. Mohon mums semua doakan sy supaya sy kuat menghadapi masalah sy sekarang. Kandungan 27minggu 3hari, semoga semua mums sihat-sihat semuanya.

9 Balas

Saya dr 25w leaking skrg 28w masih leaking..bukan tinggal sikit tp mmg kering doktor bgtahu. skrg sy dlm pemantauan doktor juga.baby gerak aktif jantung semua ok.semoga kita semua kuat utk ank ye..

Fikir yang baik2 semoga Allah permudahkan segala urusan

Diharap semuanya baik baik untuk awak amin

Aamiinn semoga dipermudahkan

Aminnnn

Aamiin

Aminn

amin

Amin