keputihan bercampur warna coklat

Assalamualaikum , saya nak tanya normal ke ya keluar keputihan yg bercampur dgn warna coklat ? maksudnya tkdelah smua warna colat ada warna putih dan coklat dia mcm bercampur , skrg saya tgh pregnant 13minggu .. risauuu🥹

1 Balas

Kalau nak kepastian, pergi scan ya. Mcm sy dulu mcmtu juga, spotting brownish, then pergi emergency terus, scan tak dpt detect heartbeat. Kena tolak pergi dewan bersalin n scan lagi, pun tak ada heartbeat. Tp ada org keluar spotting pun still tak bahaya.

1y ago

Kalau kita cerita masalah kita, biasanya kita akan di scan untuk kepastian. Itu memang kerja mereka di KK/KD.