Tepuk percussion keluarkn kahak mcm mana?

Sy ada baca yg tepuk percussion bgus utk baby yg tgh selesema atau ada batuk berkahak, sy ada try buat juga. Tp sy tertanya mcm mna kahak tu akn kluar ya? Sbb so far buat mcm tu nmpk mcm tiada kluar apa2 lg.. adaka kahak akn kluar dari mulut baby atau mcm mna ? Mohon bantu.. first time mom

3 Balas

Betul. Sangat effective. Baby mampu untuk bernafas dengan selesa. Sama macam komen mommy yang lain. Keluar dari hidung, mulut, najis.

3d ago

Most welcome

ada budak muntah, ada budak keluar ikut 💩 nanti mommy perasan 💩 dia berlendir

keluar either dari hidung, mulut or berak.

3d ago

Ohh alright.. tq